Cosmetica en verzorging met een verhaal

Huidverzorging van Likami

[ Likami ] huidverzorging

Ontdek de grote reeks aan natuurlijke producten. Er worden alleen actief plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën gebruikt. Deze superfoods voor de huid zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen uw huid.

Huidverzorging van Cîme

[ Cîme ] huidverzorging

Cîme gebruikt een maximum aan natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten in de formules, die uw huid er stralend en gezond doen uitzien. We zijn ervan overtuigd dat geen enkele synthetische formule op kan tegen de kracht van de natuur. Onze natuurlijke en biologische beauty producten hebben het Ecocert label gekregen van het onafhankelijk certificatie-orgaan Ecocert Greenlife.

Zeep van Werfzeep

[ Werfzeep ] zeep

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij, gevestigd in hartje Utrecht sinds 2009. Daar maakt men al onze zepen met de hand: zonder synthetische toevoegingen, plastics, palmolie en dierlijke vetten; met voedende plantaardige oliën, liefde en aandacht. Doordat ze uitgaan van de kracht van heilzame ingrediënten, zijn de zepen verzorgend en zacht, voor u en de natuur.
Make-up van Mineralissima

[ Mineralissima ] make-up

Mineralissima is een merk dat geheel gewijd is om de natuurlijke schoonheid te versterken met alleen de beste, zuiverste en meest natuurlijke componenten, zodat u exact weet wat u voor uw huid gebruikt. In tegenstelling tot andere make-up merken, is het merk voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat de producten nog zuiverder worden.

Nagellak van Benecos

[ Benecos ] nagellak

Benecos is een stijlvol en modern merk dat trendy nagellak op de markt brengt. U kunt genieten van zowel elegante als karaktervolle kleuren die uw nagels niet beschadigen. De nagellak is namelijk zacht voor uw nagels en huid en werkt bovendien ook als UV-remmer. Alle producten zijn vegan en BDIH gecertificeerd.

parfum van Abel

[ Abel ] parfum

Het doel van Abel is het beste natuurlijke parfum van de wereld maken, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit, ethics en stijl. Alle parfums van Abel bestaan uitsluitend uit natuurlijke (biologische) en fair trade ingrediënten, tot stand gekomen via duurzame landbouw. De kracht van natuurlijke ingrediënten is dat ze reageren op uw huid. Zo creëren ze samen met uw lichaamschemie een unieke geur, die gedurende de dag blijft evolueren.